راهنمای انتخاب سیستم مدیریت محتوا

بهترین سیستم مدیریت محتوا چیست؟آیا فکر می کنید از چه CMS برای ساخت وب سایت خود استفاده کنید؟

یک CMS (سیستم مدیریت محتوا) به شما امکان می دهد بدون استفاده از هیچ کدی (حداقل برای اکثر موارد) به راحتی یک وب سایت ایجاد کنید.  CMS های زیادی وجود دارد ، به این معنی که ممکن است در انتخاب بهترین CMS برای نیازهای خود دچار سردرگمی شوید.

در این مقاله ، ما توضیح خواهیم داد که چرا انتخاب CMS مناسب برای وب سایت بسیار مهم است. ما همچنین بهترین گزینه ها را برای بهترین سیستم عامل های CMS همراه با مقایسه با شما به اشتراک خواهیم گذاشت.پس در این مقاله با رخ نت همراه باش و درصورتی که برات کاربردی لطفا برامون نظرت را بنویس

مقایسه و راهنمای انتخاب بهترین سی ام اس

سیستم مدیریت محتوا چیست؟

CMS (سیستم مدیریت محتوای مدیریتی) قطعه ای از نرم افزار است که به شما امکان می دهد به راحتی محتوای سایت را مدیریت کرده و یک وب سایت ایجاد کنید.

به طور معمول ، صفحات وب به زبان های برنامه نویسی HTML ، JavaScript و CSS نوشته می شوند. اگر می خواهید یک وب سایت بدون سیستم مدیریت محتوا ( CMS ) بسازید ، پس باید این زبانها را یاد بگیرید و کدهای زیادی بنویسید.

سیستم های مدیریت محتوا به ساختن وب سایت بدون نوشتن کد یا یادگیری برنامه نویسی ، این مشکل را حل می کنند.

چگونه بهترین سیستم مدیریت محتوا را برای وب سایت خود انتخاب کنیم

سیستم های مدیریت محتوای مختلفی در دنیا وجود دارد ، بنابراین کدام یک را انتخاب کنید؟ قبل از اینکه به مقایسه سیستم عامل CMS خود بپردازیم ، در ادامه تعدادی از مشخصاتی که یک CMS خوب دارد را با هم مرور میکنیم.

راحتی در استفاده :

شما از CMS استفاده که ایجاد و ویرایش محتوا را برای شما آسان کند. این اغلب به معنای داشتن صفحه ساز ساده برای ساخت المان با درگ اند دراپ است ، بنابراین می توانید عناصر مختلفی را در صفحات خود اضافه کنید.

با صفحه ساز ها شما به سادگی میتوانید برگه ها ، نوشته ها و محصولات را ویرایش کنید.

گزینه های طراحی :

سیستم های مدیریت محتوا شما باید الگوهای طراحی وب سایت زیادی را برای انتخاب به شما ارائه دهد. همچنین باید به شما این امکان را بدهد که بتوانید آن طرح ها را به راحتی بر اساس نیازهای خود تنظیم کنید (در حالت ایده آل بدون نوشتن کد)

قابلیت حمل داده :

یک سیستم عامل عالی CMS باید ابزاری برای شما داشته باشد تا بتوانید داده های خود را به راحتی به جای دیگری منتقل کنید.

بعنوان مثال ، بعداً ممکن است تصمیم بگیرید پلت فرم دیگری یا شرکت میزبانی دیگری انتخاب کنید. قابلیت جابجایی داده ها حرکت با آزادی کامل را برای شما آسان می کند.

افزونه ها و پلاگین های در دسترس :

همه وب سایت ها یکسان نیستند. به همین دلیل غیرممکن است که هر پلتفرم CMS دارای تمام ویژگی هایی باشد که نیازهای هر وب سایت را برآورده کند.

افزونه ها و پلاگین ها این مشکل را برطرف می کنند. اینها نرم افزارهای جداگانه ای هستند که می توانید فقط روی نرم افزار CMS خود نصب کنید تا ویژگی های آن را گسترش داده و در صورت لزوم ویژگی های جدیدی به آن اضافه کنید. آنها را به عنوان برنامه هایی برای سیستم عامل CMS خود در نظر بگیرید.

گزینه های راهنما و پشتیبانی

اگرچه هدف سیستم عامل های CMS این است که ساخت یک وب سایت را تا حد ممکن ساده کند ، اما شما هنوز هم ممکن است سوالاتی داشته باشید. دریابید که اگر گیر بیفتید چه کمکی و پشتیبانی در دسترس است.

برخی از ارائه دهندگان CMS تعداد معدودی سوالات متداول و یک تیم خدمات مشتری دارند که به طرز دردناکی پاسخ می دهند. دیگران جامعه پشتیبانی بزرگی خواهند داشت که می توانند در هر زمان از شبانه روز به شما کمک کنند.

قیمت سیستم مدیریت محتوا چقدر است؟

برخی از سیستم عامل های CMS کاملا رایگان هستند. برخی دیگر ماهانه هزینه می گیرند. حتی با بسترهای نرم افزاری CMS رایگان ، معمولاً باید هزینه افزونه ، طراحی ها و یا خدمات میزبانی وب شخص ثالث را پرداخت کنید.

سعی کنید قبل از انتخاب CMS خود ، تا آنجا که می توانید در مورد قیمت گذاری اطلاعات کسب کنید ، بنابراین شگفتی ناخوشایند ندارید.

با در نظر داشتن این موارد ، بیایید نگاهی به بهترین سیستم عامل های CMS برای انتخاب بیندازیم.

مقاله پیشنهادی برای شما : سایت از چه سی ام اس استفاده میکند؟

بهترین سیستم مدیریت محتوا وردپرس

بهترین سیستم مدیریت محتوا در سال 2021 وردپرس است. این محبوب ترین نرم افزار CMS در جهان است و حدود 35٪ از کل وب سایت های موجود در اینترنت را تأمین می کند.

مهم نیست که WordPress.org را با WordPress.com اشتباه بگیرید. WordPress.org یک CMS منبع باز رایگان است که در ابتدا برای وبلاگ نویسی طراحی شده است ، اما اکنون توسط انواع وب سایت ها / فروشگاه های آنلاین استفاده می شود. WordPress.com یک بستر میزبانی وبلاگ است.

توجه: وقتی صحبت از وردپرس در این مقاله می شود ، معمولاً منظور ما WordPress.org است.

شما باید خودتان سایت وردپرس خود را میزبانی کنید ، به این معنی که یک ارائه دهنده میزبانی (هاستینگ) وردپرس مناسب پیدا کنید.

طرفداران وردپرس چه کسانی هستند؟ :

  • وردپرس انعطاف پذیری و آزادی در ساخت هر نوع وب سایت (فروشگاه آنلاین ، سایت حراج ، سایت عضویت و غیره) را به شما ارائه می دهد.
  • این به هیچ مهارت فنی یا دانش برنامه نویسی نیاز ندارد. ویرایشگر بلوک وردپرس ایجاد صفحات جذاب در سایت خود را واقعاً آسان می کند.
  • شما آزادی کاملی در کسب درآمد اینترنتی از طریق وب سایت خود به هر شکلی که می خواهید دارید.
  • هزاران تم و افزونه وردپرس در دسترس است ، هم به صورت پولی و هم به صورت رایگان. این موارد به شما امکان می دهند انواع اضافی مفید مانند فرم های تماس ، گالری عکس و موارد دیگر را به سایت خود اضافه کنید.
  • وردپرس برای بهینه سازی موتور جستجو (SEO) به خوبی طراحی شده است. ایجاد URL ها ، دسته ها و برچسب های مناسب جستجوگرها برای پست های شما آسان است. همچنین می توانید از بین افزونه های SEO زیادی انتخاب کنید تا به شما در انجام کارهای بیشتر کمک کند.
  • در اطراف وردپرس یک جامعه بزرگ و پشتیبانی کننده وجود دارد ، زیرا این یک CMS منبع باز است.
  • وردپرس قابلیت توسعه پذیری زیادی را ارائه می دهد که همین امر آن را به یک بستر ایده آل CMS برای مبتدیان و توسعه دهندگان تبدیل می کند.

نقاط ضعف وردپرس : 

  • شما باید میزبان و نام دامنه خود را تنظیم کنید و مسئولیت مدیریت مواردی مانند امنیت و تهیه نسخه پشتیبان به عهده شما خواهد بود.
  • از آنجا که وردپرس گزینه های زیادی و انعطاف پذیری زیادی را ارائه می دهد ، گاهی اوقات هنگام شروع کار می تواند کمی دلهره آور باشد. به همین دلیل بسیاری از مبتدیان از افزونه های صفحه ساز drag & drop برای وردپرس استفاده می کنند.

این مقاله را حتما بخوانید : آموزش افزایش دامین اتوریتی

سیستم مدیریت محتوا جوملا

جوملا یکی دیگر از بهترین سیستم مدیریت محتوا منبع باز رایگان است که دارای تعداد زیادی قالب و ماژول مختلف است. استفاده از آن رایگان است اما به میزبانی و نام دامنه نیاز خواهید داشت.

جوملا اولین بار در سال 2005 منتشر شد ، بنابراین مانند وردپرس ، سالهاست که ادامه دارد. جوملا دارای ویژگی های زیادی است و بسیاری از میزبانان وب نصب 1 کلیک را ارائه می دهند. با این حال ، این واقعا یک پلت فرم CMS ایده آل برای توسعه دهندگان و سازندگان باتجربه وب است ، بنابراین گزینه خوبی برای مبتدیان نیست.

طرفداران سیستم مدیریت محتوا جوملا چه کسانی هستند؟ :

  • جوملا انعطاف پذیری و گزینه های زیادی به شما می دهد. اگر در حال ساختن چیزی پیچیده یا سفارشی هستید ، انتخاب خوبی است.
  • اگرچه جوملا مخصوصاً برای توسعه دهندگان مفید است ، اما اگر نمی خواهید یک خط کد را لمس کنید ، همچنان می توانید از آن استفاده کنید. ویرایش محتوای شما آسان است.
  • مانند وردپرس ، جوملا منبع باز است و اگر گیر بیفتید ، پشتیبانی جامعه زیادی وجود دارد.
  • برای راه اندازی فروشگاه تجارت الکترونیکی می توانید از جوملا استفاده کنید زیرا ماژول های اضافی برای این کار در دسترس است.

نقاط ضعف سیستم مدیریت محتوا جوملا :

  • حتی طرفداران جوملا نیز اعتراف می کنند که بسیار پیچیده است. بسته به کاری که می خواهید با آن انجام دهید ، ممکن است لازم باشد که یک توسعه دهنده را استخدام کنید.
  • گزینه های زیادی برای افزونه ها و ماژول ها وجود ندارد. اگر به CMS مانند WordPress عادت کرده اید که هزاران طرح زمینه و افزونه در دسترس دارد و عملکرد اصلی را گسترش می دهد ، ممکن است از جوملا ناامید شوید.
  • اگر تعداد زیادی برنامه افزودنی و ماژول نصب شده داشته باشید ، ممکن است برخی از مشکلات سازگاری وجود داشته باشد.

منبع : wpbeginner

برای دریافت مشاوره رایگان و لیست قیمت طراحی وب سایت در اصفهان کلیک کنید. مشاوره سئو سایت در اصفهان به صورت رایگان انجام می شود.در صورتی که مقاله براتون کاربردی و مفید بود و یا سوالی دارید لطفا نظرتون را برام در قسمت نظرات بنویسید به صورت روزانه نظرات پاسخ داده میشه.

این مقاله را در شبکه اجتماعی خود،اشتراک گذاری کنید.